• E-Mail
  0734.183.709
  9am - 8pm

 • Curatenia este un aspect foarte important pentru oricare dintre noi. Iar atunci cand locuim la bloc este foarte important ca dincolo de curatenia propriei locuinte sa beneficiem de curatenie si in spatiile comune precum scara blocului. Indiferent daca locuiesti intr-un bloc care este gestionat de catre o asociatie de locatari sau daca locuiesti intr-un imobil in care o astfel de asociatie de locatari nu exista si proprietarii administreaza la comun blocul, curatenia pe scara blocului nu poate lipsi din sarcina administrarii blocului.

  Fie ca vorbim despre blocurile administrate de asociatiile de locatari, fie ca vorbim despre blocurile fara astfel de asociatii de locatari, o firma care ofera servicii curatenie scari de bloc Bucuresti poate fi oricand cea mai inspirata alegere. Exista mai multe avantaje pe care le ofera o firma care presteaza astfel de servicii profesionale pentru a asigura curatenia scarilor de bloc.

  Primul avantaj se refera la faptul ca vei beneficia de servicii de cea mai buna calitate in tot ceea ce inseamna curatenie scari de bloc Bucuresti.Acest lucru se datoreaza faptului ca personalul pe care o astfel de firma il pune la dispozitie este instruit temeinic cu privire la sarcinile pe care le are de indeplinit, dar si faptului ca sunt folosite echipamente si produse profesionale de curatenie. Acestea impreuna garanteaza pentru curatenia scarii de bloc in orice moment.

  Un al doilea avantaj pe care il ofera o astfel de firma specializata in curatenie pentru toate tipurile de spatii si de imobile se refera la usurinta de a gestiona aceasta sarcina de a intretine curatenia in scara blocului. In momentul in care apelezi la o firma profesionista de curatenie nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la gasirea personalului care sa asigure curatenia in scara blocului sau cu achizitionarea de produse pentru curatenie. Toate acestea revin in sarcina firmei pe care ai contractat-o in vederea prestarii de astfel de servicii curatenie scari de bloc Bucuresti.

  Usurinta de a gestiona latura financiar-contabila a administrarii scarii de bloc este un alt avantaj important de care se poate bucura orice asociatie de locatari atunci cand angajeaza o firma specializata in servicii de curatenie. In momentul in care apelezi la o astfel de firma vei primi factura pentru toate serviciile prestate. Aceasta factura va fi echivalentul pentru serviciile personalului care intretine curatenia in scara de bloc, dar si pentru produsele necesare pentru curatenie. In acest fel vei putea reduce numarul de acte justificative pe care trebuie sa le ai cu privire la costurile cu administrarea si curatenia in scara de bloc.

  Nu in ultimul rand o firma profesionista in domeniul prestarilor de servicii de curatenie are ca si angajati doar personal al carui cazier este verificat. In acest mod fiecare locatar al scarilor unde firma noastra de curatenie presteaza astfel de servicii va putea sta linistit cu privire la eventuale tentative de intrare prin efractie sau la furturi din scara blocului.Daca toate aceste avantaje te-au convins sa alegi serviciile profesionale de curatenie scari de bloc Bucuresti,nu ezita sa ne contactezi.