• E-Mail
    0734.183.709
    9am - 8pm

  • Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra. Avem grija sa ne organizam astfel incat sa va programam cat mai rapid pentru serviciile dorite. Interventiile vor fi facute responsabil si rapid, fara sa neglijam calitatea oferita

    De cele mai multe ori, clientii nostri au devenit prietenii nostri. Pentru ca ne facem bine treaba, ne bazam foarte mult pe recomandari si oferim reduceri in cazul in care apelati de mai multe ori la serviciile noastre.

    Suntem o firma de curatenie in Bucuresti ce se concentreaza pe a oferi calitate la un pret accesibil. In acelasi timp, investim constant in echipamentele pe care le folosim, dar cel mai important in OAMENI. Consideram ca este foarte important ca oamenii care ajung in casele dumneavoastra sa fie de incredere, iar oamenii buni si seriosi trebuie rasplatiti financiar. Incercam sa pastram un echilibru intre preturile practicate si avantajele pe care le aveti in cazul in care colaborati cu noi. De cele mai multe ori, clientul este in avantaj, fiind o politica pe care o abordam in scopul de a atrage un numar mai mare de clienti, strategie bazata pe recomandari.